Roze Koze

POZITIVNO POZITIVNA

Episode Summary

"Kako voljeti život - Pozitivna psihologija na Putu istine, radosti i ljubavi"

Episode Notes

Što je to pozitivna psihologija i kako se ona u knjizi "Kako voljeti život - Pozitivna psihologija na Putu istine, radosti i ljubavi" isprepliće sa putovanjem na Camino ispričat će nam ovu srijedu Ivana Štulić.

Ivana je coacherica, trenerica, konzultantica i magistra primijenjene pozitivne psihologije koja će vas motivirati i inspirirati kako da budete bolja verzija sebe, bolje se nosite sa izazovima sa kojima se susrećete svaki dan i ostvarite uistinu kvalitetan i ispunjen život.

Ivanin rad svakako zapratite na njenoj web stranici https://www.ivanastulic.com/ te se besplatno pretplatite na njezin yt kanal Ivana Štulić gdje se uz mnoštvo korisnih videa možete opustiti i uz mindfulness meditaciju.

Na yt kanalu se nalazi i Škola pozitivne psihologije u kojoj objašnjava razne koncepte iz pozitivne psihologije, znanstvene discipline o optimalnom ljudskom funkcioniranju i daje praktične savjete koje i vi možete odmah primijeniti. 

Svakako se priključite i akciji "Pozitivan prosinac" gdje vas Ivana poziva da svojim prijedlozima upotpunite njenu listu dobrih djela koje radi za strance, ali i poznate, a poziva vas da se i sami priključite u provedbu istih :)  

Osim online, Ivaninu knjigu možete potražiti i u knjižarama Školske knjige, Hoću knjigu i Menart-u ali predlažemo da svakako požurite jer je prva naklada gotovo rasprodana. Uživajte ove srijede u inspirativnom razgovoru. Stay tuned!

Sva pitanja, zahtjevi za suradnju i oglašavanje te sponzorstvo su dobrodošli. Kontaktirajte Belu i Miju na mail: rozekozepodcast@gmail.com 

Svoje komentare na ovu temu kao i prijedloge sljedećih tema koje bi voljeli da obradimo šaljite na:

rozekozepodcast@gmail.com

instagram@rozekozepodcast